Revolutie in tratamentul si preventia arterosclerozei

Un studiu aparut in luna septembrie 2008 concluzioneaza ca aportul crescut al vitaminei K2 din suplimentul MenaQ7 reduce depunerea de calciu pe artere care la rindul ei duce la rigidizarea vaselor de singe.
In Romania singura Vitamina K2 insotita de Vitmaina D3 si E este prezetna in suplimentul alimetnar MenaQ7 fabricat in Norvegia.

Jurnalul Atherosclerosis
10-Sep-2008

Un studiu aparut in luna septembrie 2008 concluzioneaza ca aportul crescut al vitaminei K2 din suplimentul MenaQ7 reduce depunerea de calciu pe artere care la rindul ei duce la rigidizarea vaselor de singe.

Publicat de curind in Jurnalul Atherosclerosis, articolul arata ca numai aportul crescut de K2 (si nu de K1 !) este asociat cu 20 % reducere in calcificarea arterelor.

“Acest studiu arata ca numai aportul de menaquinona 7 [K2], si probabil nu si de phylloquinone [K1], este asociat cu reducerea calcifierii coronariene. Este clar ca aportul adecvat de menaquinona 7 poate fi foarte important in prevenirea bolilor cardio vasculare” a scris autorul principal al studiului, Dr. Joline Beulens de la Universitatea si Centrul Medical Utrecht din Olanda.

Studiul a examinat rutina alimentara si sanatatea cardiovaculara a 564 femei aflate la menopauza si adauga astfel noi evidente la un istoric stiintific din ce in ce mai mare care leaga vitamina K2 de sanatatea cardiovasculara.
Aterosclerosa, cunoscuta ca fiind durizarea arterelor este cunoscuta ca fiind riscul principal in bolile cardiovasculare care cauzeaza peste 50 % din decesele din USA si Europa

Rotterdam Study
2004-2006

Un alt studiu publicat in anul 2004 in Jurnalul de Nutrititie (Journal of Nutrition) supranumit “Rotterdam Study” “Studiul de la Rotterdam”, a urmarit nu mai putin de 4,800 persoane pe o perioada de 10 ani. Studiul a concluzionat ca aportul de vitamina K2 din suplimente reduce in mod semnificativ (50 %) riscul de mortalitate in bolile cardio vasculare. In acel studio aportul de vitamina K1 nu a fost gasit sa aibe nici un fel de rol.
Aceste rezultate au fost ulterior verificate intr-un al doilea studiu in care sobolanii au fost alimentati cu o dieta care le-a golit rezervele de vitamina K2, fapt care a dus imediat la calcifierea arterelor si deci aparitia aterosclerzei. Ulterior sobolanilor li s-a adaugat un supliment de vitamina K2 ceea ce a inhibat imediat procesul de calcifiere. Un al treilea studiu in 2006 in Journal of Blood (Jurnalul singelui) a demonstrat din nou ca aportul de vitmaina K 2 provoaca inhibita calcifierii arterelor.
In Romania singura vitamina K 2 nativa insotita de vitamina DS3 si Vitamian E este distributia de importatorul unic Live Well Products Srl.

Live Well Products Srl , desfasoara pe o perioada de timp limitata o campanie de promovare pe piata nationala a suplimentelor naturale MenaQ7® si Sytrinol™ . MenaQ7® reprezinta un produs care revolutioneaza tratamentul osteoporozei si aterosclerozei iar Sytrinol este un patentat , rezultatul a 12 ani de cercetare in domeniul efectului benefic al flavonoizilor PMF si al tocotrienolilor asupra nivelului de colesterol. Premiera in Romania.

Pentru o perioada de timp limitata, cumparatorii din magazinul online http://www.smart-living.ro care vor achizitiona produsul MenaQ7 vor putea achizitiona produsul Sytrinol™ la jumatate de pret iar transportul cu Prioripost va fi gratuit oriunde in tara.

MenaQ7® a fost dezvoltat in urma observarii faptului ca femeile din regiunea Tokyo , mari consumatoare a alimentului Natto, detin cu mult mai multa vitamina K2 naturala iar incidenta osteoporozei si a bolilor cardio vasculare este cu mult mai redusa pentru acest grup de femei.

MenaQ7l® prezinta urmatoarele avantaje :

MenaQ7® este forma de vitamina K 2 cea mai bio-disponibila si bioactiva si se pastreaza cel mai indelungat in organism; este esentiala pentru prevenirea osteoprozei sau a matricei osoase in general.

Inhibitia calcifierii arterelor are loc doar in prezenta vitaminei K 2 dar numai in forma sa nativa de Menaquinonea7.

MenaQ7® este SINGURA forma de vitamina K2 nativa care este fundamentata in mod stiintific prin studii medicale ca fiind foarte importanta atit pentru matricea osoasa ci si pentru sistemul cardio vascular.

MenaQ7® nu are efecte secundare si este complet natural

Detalii pe situl produsului MenaQ7® http://www.vitamina-k2.ro

Calcifierea vaselor coronariene poate fi si  o predispozitie mostenita din familie. Simptomele obisnuite: dureri in spatele sternului, cu iradieri in bratul stang si senzatie de sufocare. Intrebati-va mama sau tatal daca s-au confruntat cu simptomele acestea, mai ales in situatii de suprasolicitare si oboseala. Mai demult, se credea ca infarctul ar fi o boala tipic barbateasca, dar in ultimii 10 ani, riscul de infarct a crescut vertiginos si in randul femeilor de varsta medie. Si cu toate acestea este subestimat.

Calcifierea duce la ingustarea vaselor si impiedica irigarea cu sange. Oxigenul nu mai poate fi transportat spre miocard, iar urmarile sunt: dereglarea ritmului cardiac, pomparea defectuoasa a sangelui si infarctul. Colesterolul, diabetul si hipertensiunea arteriala sunt factorii de risc care trebuie tratati neintarziat.

– Faceti sport: Conform unui studiu efectuat de Harvard School of Public Health, 30 de minute de miscare zilnica reduc cu 40% riscul de calcifiere a vaselor coronariene. Este suficienta o plimbare cu pas intins.
– Slabiti: Tineti-va sub control greutatea cu ajutorul unei alimentatii rationale, sarace in calorii. Absolut interzis: fumatul – mai ales in combinatie cu pilulele anticonceptionale. Daca reusiti sa renuntati la tigari, excludeti unul din riscurile cele mai mari.

Aveti  nivelul colesterolului prea ridicat?

40% dintre femeile si barbatii trecuti de 55 de ani au colesterolul marit. Cauzele pot fi numeroase, dar una dintre ele este si predispozitia ereditara. Riscul cel mai mare il reprezinta calcifierea arterelor, care poate duce la infarct. Nu neglijati deci colesterolul. Masurati-l din timp in timp!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s